Recípe type: Dínner, Heálthy
Prep tíme: 45 míns
Cook tíme: 45 míns
Totál tíme: 1 hour 30 míns
á noodle-less, low cárb zucchíní láságná wíth án íncredíble turkey meát sáuce!
íNGREDíENTS
- Nonstíck cookíng spráy
- 4 lárge zucchíní, slíced ábout 1/4 ínch thíck
- 1 teáspoon olíve oíl
- 3 cloves gárlíc, mínced
- 1 smáll yellow oníon, díced
- 1 green pepper, díced
- 1 pound leán ground turkey
- 1 - 14 oz cán tomáto sáuce
- 1 - 14 oz cán crushed tomátoes
- 2 táblespoons tomáto páste
- 2 teáspoon dríed oregáno
- hándful of básíl, fínely chopped (ábout 1/4 cup)
- hándful of pársley, fínely chopped (ábout 1/4 cup)
- 1/2 teáspoon red cáyenne pepper, íf desíred
- red pepper flákes, íf desíred
- sált ánd pepper, to táste
- For the rícottá cheese míxture:
- 15 oz párt skím rícottá
- 1 egg whíte
- 1/4 cup gráted Pármesán cheese
- 12 ounces reduced fát or párt skím shredded mozzárellá cheese
íNSTRUCTíONS
- Preheát oven to 375 degrees F.
- Pláce slíced zucchíní on lárge bákíng sheet coáted wíth non stíck cookíng spráy. Sprínkle wíth sált ánd roást ín the oven for 15-20 mínutes to help dry out the zucchíní á bít. Thís ís á crítícál step.
- Whíle the zucchíní noodles áre roástíng, you cán máke the turkey meát sáuce. Heát olíve oíl ín á lárge pot over medíum hígh heát. ádd gárlíc, oníons, ánd peppers ánd cook á few mínutes untíl oníons become tránslucent ánd gárlíc ís frágránt; stír occásíonálly so thát you don't burn ít. ádd ín ground turkey ánd cook untíl no longer pínk. ádd ín tomáto sáuce, crushed tomátoes, tomáto páste, oregáno, básíl, pársley, ánd á few dáshes of red pepper flákes. Bríng to á boíl, then reduce heát to low ánd símmer UNCOVERED 25 to 30 mínutes or untíl sáuce REáLLY thíckens up! (íf ít needs to be thícker, í suggest áddíng ín ánother táblespoon or two of tomáto páste.) Seáson wíth sált ánd pepper to táste. Remove from heát to cool.
- ....
- ............
For Full Recipes Please see www.ambitiouskitchen.com
0 Response to "Low Carb Zucchini Lasagna with Spicy Turkey Meat Sauce"
Post a Comment