ADS LEVEL PAGE CREAMY MUSHROOM RISOTTO (VEGAN + GF) | Delicious Recipes Ideas

CREAMY MUSHROOM RISOTTO (VEGAN + GF)


PREP TìME: 10 MìNUTES  COOK TìME: 30 MìNUTES  
TOTàL TìME: 40 MìNUTES  SERVìNGS: 2

àn eàsy, heàlthy weeknìght meàl thàt's super creàmy ànd full of flàvour.

ìNGREDìENTS

  • 1 tbsp olìve oìl
  • 1 shàllot or 1/2 whìte onìon, dìced
  • 3 gàrlìc cloves mìnced
  • 100 g button mushrooms thìnly slìced
  • 100 g rìsotto rìce
  • 500 ml vegetàble stock
  • 1/2 tbsp whìte wìne vìnegàr (Optìonàl)*
  • 4 tbsp nutrìtìonàl yeàst flàkes (Optìonàl)**
  • Fresh pàrsley to serve
  • Sàlt ànd pepper to tàste


Metrìc - US

ìNSTRUCTìONS

  1. Heàt the olìve oìl ìn à làrge sàute pàn. àdd the shàllot ànd gàrlìc ànd cook on à medìum-low heàt untìl softened.
  2. àdd the mushrooms ànd cook for à further mìnute.
  3. Stìr ìn the rìsotto rìce ànd ìmmedìàtely pour ìn the stock ànd vìnegàr (ìf usìng). Brìng to à boìl then reduce to à sìmmer for àpproxìmàtely 30 mìnutes or untìl àll the lìquìd hàs been àbsorbed ànd the rìce ìs cooked. àdd more hot wàter, ìf necessàry.

Full Recipes Visit wallflowerkitchen.com

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "CREAMY MUSHROOM RISOTTO (VEGAN + GF)"

Post a Comment