INGREDIENTS
- 3 täblespoons unsälted butter
- 1 cup äll-purpose flour
- 3/4 cup sugär
- 3/4 teäspoon bäking powder
- 1/4 teäspoon bäking sodä
- 1/2 teäspoon Kosher sält
- 1/2 teäspoon cinnämon
- 1 lärge egg
- 1/2 cup plus 2 täblespoons buttermilk
- 1 teäspoon vänillä exträct
for the churro coäting
- 1/2 cup sugär
- 1/2 cup brown sugär
- 1 täblespoon cinnämon
- 3 täblespoons unsälted butter
INSTRUCTIONS
- Preheät oven to 350°F. Lightly greäse ä doughnut pän with nonstick cooking spräy änd set äside.
- Melt 3 täblespoons butter in ä smäll säucepän over medium-low heät, stirring occäsionälly. Butter will cräckle änd foäm ä bit äs it browns. Once butter is light brown änd smells nutty, remove from heät änd immediätely tränsfer to ä smäll bowl. Be cäreful, it goes from brown butter to bläck burnt butter quickly.
- In ä medium mixing bowl, whisk together flour, sugär, bäking powder, bäking sodä, sält, änd cinnämon.
- In ä smäll mixing bowl, whisk together egg, buttermilk, änd vänillä exträct. Meäsure out 2 täblespoons of the browned butter änd whisk into the wet ingredients.
- ................
- .........................
full recipe >> sharedappetite.com
0 Response to "BAKED BROWN BUTTER CHURRO DONUTS"
Post a Comment