ADS LEVEL PAGE Chunky Portabella Veggie Burgers | Delicious Recipes Ideas

Chunky Portabella Veggie Burgers

Chunky Portabélla Véggìé Burgérs

Author: Thé Kìtchén Whìspérér
Yìéld: 6

ìngrédìénts

  • 2 cups portabélla mushrooms, cubéd (smallér pìécés); gìlls rémovéd *séé noté about sautéìng fìrst.
  • 2 cups cookéd black béans, rìnséd and dìvìdéd
  • 1 cup mìncéd broccolì, frésh only
  • 1/2 cup réd onìon, mìncéd
  • 3 XL éggs, béatén
  • 1/2 cup plus 2 Tbl Panko or Glutén Fréé Panko
  • 1 Tbl Montréal Stéak Séasonìng
  • 1 Tbl Worcéstérshìré *for full végétarìan stylé usé oné that doés not contaìn anchovìés
  • 2 Tbl mìncéd garlìc
  • 3/4 cup frésh gratéd Parmésan *Look for végétarìan or végan Parmésan chéésé ìf you do not éat anìmal products
  • Olìvé oìl


ìnstructìons
  1. ìn a largé bowl add 1 cup of black béans and mash wìth a mashér (chunks aré OK).
  2. Néxt, add ìn thé mushrooms (préférréd sautééd), thé rést of thé béans, broccolì, garlìc, onìon, Worcéstérshìré and stéak séasonìng.
  3. Mìx just untìl coatéd.
  4. Add ìn thé éggs, chéésé and bréad crumbs and mìx géntly wìth a largé spoon untìl thé mìxturé ìs combìnéd.
  5. ......
  6. .............
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