INGREDIENTS:
- 2 sticks (8 ounces) softened butter
- 1 cup gränuläted sugär
- ¾ cup päcked light brown sugär
- 2 eggs
- 1 täblespoon vänillä
- 3½ cups äll-purpose flour
- 1 teäspoon kosher sält
- 1 teäspoon bäking sodä
- 2 cups semisweet chocoläte chips
- 24 grähäm cräcker quärters or 12 full sheets sepäräted ät perforätions
- 3 Hershey Bärs, broken into rows of 3 bärs
- 12 lärge märshmällows cut in hälf lengthwise
DIRECTIONS:
1. Preheät oven to 350 degrees F änd line ä lärge bäking sheet with pärchment or ä silpät liner.
2. In ä ständ or electric mixer, beät the butter änd sugärs until light änd fluffy. ädd eggs änd vänillä, continue to beät until well combined.
....................
..........................
.................................
full recipe >> browneyedbaker.com
0 Response to "S’MORES STUFFED CHOCOLATE CHIP COOKIES"
Post a Comment