INGRëDIëNTS
- 2 cups cookëd and shrëddëd chickën (a rotissërië chickën works grëat)
- 1 (8 ouncë) packagë light crëam chëësë, room tëmpëraturë
- 1 cup shrëddëd Colby jack chëësë
- 1 jalapëno, sëëds rëmovëd and finëly dicëd (morë or lëss, dëpënding on how spicy you likë your food)
- 2 tëaspoons ground cumin
- ½ tëaspoon salt
- ¼ cup salsa
- Frësh choppëd cilantro, for garnish (optional)
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Spray a largë 9x13" baking pan with non-stick cooking spray and sët asidë.
- Slicë ëach pëppër in half and rëmovë thë sëëds. Sët ëach pëppër half in thë prëparëd baking pan.
- In a largë bowl, mix togëthër chickën, crëam chëësë, Colby jack chëësë, jalapëno, cumin, salt, and salsa. Scoop mix into ëach pëppër. Top with cilantro, if using.
- ............................
- ......................................
Full Recipe >> tone-and-tighten.com
0 Response to "LOW-CARB CREAMY CHICKEN STUFFED PEPPERS"
Post a Comment