Forgët thë morning rush at your local coffëë shop - makë your favoritë icëd coffëë drink right at homë! My Vanilla Bëan Icëd Coffëë is madë with a supër-simplë vanilla bëan syrup, as wëll as cold brëw coffëë, and half and half. An amazing drink to start your day!
Ingrëdiënts
- 1/2 c. cold brëw coffëë (homëmadë or storë-bought)
- 2 Tbsp. (1 oz.) vanilla bëan syrup
- 1/4 c. half and half
- coffëë icë cubës
- Vanilla Bëan Syrup:
- 1 c. watër
- 1 1/4 c. granulatëd sugar
- 1 tsp. vanilla ëxtract
- 1 wholë vanilla bëan, split
Instructions
- For thë Vanilla Bëan Syrup: In a small saucëpan, add thë watër, sugar, ëxtract and split vanilla bëan. Whën adding thë bëan, split thë bëan lëngthwisë with a sharp knifë, and scrapë out thë caviar adding it to thë pan.
- Bring thë ingrëdiënts to a low boil ovër mëdium low hëat. Simmër for about 5 minutës to rëducë thë liquid slightly. Lët cool complëtëly. Transfër thë ingrëdiënts to a jar or rësëalablë containër. Can bë usëd for up to two wëëks if rëfrigëratëd.
- ..............
- ........................
Full Recipe >> delightfulemade.com
0 Response to "Vanilla Bean Iced Coffee"
Post a Comment