What You Nëëd
Ingrëdiënts
- 2 (15-ouncë) cans chickpëas
- 2 tablëspoons olivë oil
- 1/2 to 3/4 tëaspoon salt
- 2 to 4 tëaspoons spicës or finëly choppëd frësh hërbs, such as chili powdër, curry powdër, garam masala, cumin, smokëd paprika, rosëmary, thymë, or othër favoritë spicës and hërbs
ëquipmënt
- Can opënër
- Strainër
- Dishtowël or papër towëls
- Mëasuring spoons
- Rimmëd baking shëët
Instructions
- Hëat thë ovën to 400°F. Arrangë a rack in thë middlë of thë ovën and hëat to 400°F.
- Rinsë and drain thë chickpëas. Opën thë cans of chickpëas and pour thë chickpëas into a strainër in thë sink. Rinsë thoroughly undër running watër.
- Dry thë chickpëas. Pat thë chickpëas vëry dry with a clëan dishtowël or papër towëls. Thëy should look mattë and fëël dry to thë touch; if you havë timë, lëavë thëm to air-dry for a fëw minutës. Rëmovë any chickpëa skins that comë off whilë drying, but othërwisë don’t worry about thëm.
- Toss thë chickpëas with olivë oil and salt. Sprëad thë chickpëas out in an ëvën layër on a rimmëd baking shëët. Drizzlë with thë oil and sprinklë with thë salt. Stir with your hands or a spatula to makë surë thë chickpëas arë ëvënly coatëd.
- ....................
- .............................
Full Recipe >> thekitchn.com
0 Response to "How To Make Crispy Roasted Chickpeas in the Oven"
Post a Comment