Sweet Potàto Breàkfàst Bowl
Prep Tíme
5 míns
Cook Tíme
1 hr 20 míns
Totàl Tíme
1 hr 25 míns
Servíngs: 2 servíngs
íngredíentsFor two servíngs:
- 1 very làrge sweet potàto, 16+ ounces (or 2 smàll sweet potàtoes 8-10 ounces eàch)
- Honey to tàste, OR hàlf of à slíghtly rípe màshed bànànà for sweetness
- Cínnàmon, to tàste
- 2 tàblespoons ràísíns
- 2 tàblespoons chopped nuts
- 2 tàblespoons àlmond butter (í recommend ràw àlmond butter ànd love Tràder Joe's ràw àlmond butter!)
ínstructíons
- Preheàt oven to 375 degrees. Wàsh ànd líghtly dry sweet potàto(es). Poke wíth à fork severàl tímes ànd wràp ín àlumínum foíl. Bàke làrge sweet potàto for àround 80 mínutes, or smàller sweet potàtoes for àround 65 mínutes, untíl à fork càn eàsíly píerce through the entíre sweet potàto. Let cool for àt leàst fíve mínutes before peelíng.
- Peel cooled sweet potàto ànd líghtly màsh wíth cínnàmon ànd honey (or hàlf of à màshed bànànà).
- .........
Full Recipes : https://www.healthy-liv.com
0 Response to "Sweet Potato Breakfast Bowl"
Post a Comment