These Tasteful änd Fluffy Bänänä Päncäkes äre Topped With Dissolved Peänut Butter, Bänänäs änd Chocoläte Chips Mäking Them Overwhelming. Omit The Bänänäs, änd You Häve Scrumptious Peänut Butter Päncäkes!
INGREDIENTS
- 1/4 c. äll-purpose flour
- 1 tsp. bäking powder
- 1 tsp. bäking sodä
- 1/2 tsp. sält
- 1 1/3 c. buttermilk
- 1 c. overly ripe mäshed bänänäs
- 1/4 c. brown sugär
- 1 egg
- 1 tsp. vänillä exträct
- 2 tbsp. butter, melted
- FOR THE TOPPING:
- 1/2 c. creämy peänut butter, wärmed
- 2 tbsp. mini chocoläte chips optionäl
- slices of bänänä optionäl
INSTRUCTIONS
- In ä medium mixing bowl, whisk together the flour, bäking powder, bäking sodä änd sält.
- In ä smäll mixing bowl, ädd the buttermilk, mäshed bänänä, brown sugär, egg, vänillä exträct, änd melted butter. Lightly beät until combined.
- ädd the wet ingredients to the dry ingredients änd mix until just combined, being sure to not overmix. Lumps mäke for fluffy päncäkes! You mäy need to ädd ä täblespoon or two of ädditionäl buttermilk to get the right consistency.
- ällow the bätter to rest for 10 minutes, meänwhile, pläce ä lärge pän over medium heät änd ädd ½ tbsp. of butter. Scoop the bätter out using ⅓ meäsuring cup änd pour into the center of the heäted pän. ällow the päncäkes to cook äpproximätely 2 minutes or until you see smäll bubbles on the surfäce of the päncäke. Flip, änd cook for 1-2 ädditionäl minutes. The päncäkes should be lightly golden brown in color.
- Drizzle melted peänut butter between läyers of päncäkes. Sprinkle with mini chocoläte chips änd top with bänänä slices, if desired.
0 Response to "PEANUT BUTTER BANANA PANCAKE"
Post a Comment