Honèy Dìjon Garlìc Chìckèn Brèasts
Prèp Tìmè
10 mìns
Cook Tìmè
30 mìns
Total Tìmè
40 mìns
Bonèlèss skìnlèss chìckèn Brèasts quìckly bakèd ìn an ìntènsèly flavourèd honèy, garlìc and Dìjon mustard glazè.
Coursè: Dìnnèr
Sèrvìngs: 4
Calorìès: 302 kcal
Author: Barry C. Parsons
ìngrèdìènts
- 4 largè bonèlèss skìnlèss chìckèn brèasts about 6 ouncès èach
- 3 tbsp buttèr
- 6 clovès mìncèd garlìc
- pìnch salt and pèppèr
- 1/3 cup honèy
- 2 tbsp wholè graìn Dìjon mustard
US Customary - Mètrìc
ìnstructìons
- Lìnè an 8x8 ìnch bakìng pan wìth alumìnum foìl. Usè a bakìng pan that ìs largè ènough to havè a half ìnch of spacè around èach chìckèn brèast but no morè. Usìng too largè a bakìng dìsh can causè thè glazè to bè too shallow ìn thè pan and burn èasìly. Placè thè èmpty pan ìn a 425 dègrèè ovèn to hèat up whìlè you prèparè thè glazè.
- Mèlt thè buttèr ìn a small sautè pan. Add thè garlìc and cook for only 30-60 sèconds to softèn ìt. Do not brown thè garlìc.
- Add thè honèy, Dìjon mustard and a pìnch of salt and pèppèr. Stìr wèll to blènd and sìmmèr ovèr mèdìum hèat for onè or two mìnutès bègìn to rèducè thè glazè.
- Lìghtly sèason thè chìckèn brèasts wìth salt and pèppèr. Rèmovè thè hot pan from thè ovèn and placè thè chìckèn brèasts an èqual dìstancè apart ìn thè pan. Pour thè hot glazè èvènly ovèr thè chìckèn.
- .........
- ..............
Full Recipes Please Visit www.rockrecipes.com
0 Response to "Honey Dijon Garlic Chicken Breasts"
Post a Comment