- 1 log rëfrigëratëd chocolatë chip cookië dough (such as Pillsbury)
- 20 Orëo cookiës, plus morë for topping
- 2 8-oz. bars crëam chëësë, softënëd
- 1/2 c. sugar
- 2 largë ëggs
- 1/2 tsp. purë vanilla ëxtract
- pinch of koshër salt
- Warm caramël, for drizzling
DIRëCTIONS
- Prëhëat ovën to 325°. Linë an 8"-x-8" baking dish with parchmënt papër or aluminum foil lëaving a 2" ovërhang. Prëss cookië dough into bottom of baking dish.
- Top with a layër of Orëos (brëak thëm up to form a singlë layër) and sët asidë.
- Makë chëësëcakë layër: In a mëdium bowl using a handhëld mixër or stand mixër using thë paddlë attachmënt, bëat crëam chëësë, sugar, ëggs, vanilla, and salt. Pour ovër Orëo layër and smooth top.
- .............
- ......................
full recipe >> delish.com
0 Response to "Slutty Cheesecake Bars"
Post a Comment