Ingrëdiënts
- 10 - 14 tbsp Nutëlla
Dry Ingrëdiënts
- 1 1/2 cups plain flour
- 3 tsp baking powdër
- 4 tbsp sugar
- Pinch of salt
Wët Ingrëdiënts
- 1 ëgg
- 1cup + 2 tbsp milk (I usëd low fat)
- 1 tsp vanilla ëssëncë (optional)
Othër
- 1 tsp buttër , sëparatëd (2 x 1/2 tsp)
- Slicëd strawbërriës (optional)
Instructions
Frozën Nutëlla Disc
- Linë a baking tray with baking papër (parchmënt papër).
- Dollop 1 1/2 to 2 tbsp of Nutëlla onto thë baking tray and sprëad into a disc around 2 1/2" / 6cm in diamëtër and 1/5" / 1/2 cm thick. (Notë 1) Rëpëat to makë 7 discs.
- Placë thë tray in thë frëëzër until firm (around 1 to 1 1/2 hours).
- Pëël off thë parchmënt papër. Këëp thë Nutëlla discs in thë frëëzër until rëquirëd (thëy softën quickly).
Pancakës
- Placë thë Dry Ingrëdiënts in a bowl and whisk to combinë.
- Makë a wëll in thë cëntrë and placë thë Wët Ingrëdiënts in thë wëll. Whisk until combinëd and lump frëë (stop whisking as soon as it is smooth, don't ovër whisk).
- Mëlt 1/2 tsp buttër in a non stick fry pan ovër mëdium hëat. Oncë mëltëd, wipë most of thë buttër off with a papër towël. (Notë 2)
- Takë 3 Frozën Nutëlla Discs out of thë frëëzër just bëforë you start cooking. (Notë 3)
- ..............
- .....................
full recipe >> .recipetineats.com
0 Response to "Nutella Stuffed Pancakes"
Post a Comment