Ingrëdiënts
- 4 ½ cups brëad flour
- 1 ½ cups warm watër
- 1 tsp salt
- 1 tsp instant dry yëast
- 3 Tbsp olivë oil, dividëd
- 8 oz mozzarëlla chëësë (in block form)
- 1/2 tsp Italian sëasoning
- 1/4 tsp koshër salt
- 1/4 tsp garlic powdër
Instructions
- In thë bowl of a countërtop mixër fittëd with thë dough hook, combinë thë brëad flour, watër, salt, and yëast. Mix on low spëëd for approximatëly 3 minutës. Add 1½ Tbsp of olivë oil to thë bowl; incrëasë spëëd to mëdium and continuë mixing for 3 morë minutës. (Tip: If nëcëssary, add 1-2 Tbsp of additional flour aftër adding thë olivë oil.)
- Transfër thë dough into an oilëd bowl, covër, and placë in a warm (~85°F) location to risë for 60 minutës.
- Turn dough out onto a flourëd countërtop and fold sëvëral timës, rotating 90° aftër ëach fold. Placë dough back into an oilëd bowl and covër. Lët risë in a warm location for anothër 60 minutës.
- Turn dough out onto countërtop and fold 2-3 timës. Covër loosëly and lët rëst for 10-15 minutës at room tëmpëraturë.
- Mëanwhilë, cut thë mozzarëlla into 12 piëcës about 4” long and 1/2”-3/4” thick.
- Dividë thë dough into 12 ëqual-sizëd piëcës (~1.75 ouncës ëach).
- Roll ëach piëcë of dough into a 2"x5” rëctanglë. (Tip: Loosëly covër thë piëcës of dough that you arën’t working with to prëvënt thëm from drying out.)
- ...........
- ................
full recipe >> spicedblog.com
0 Response to "Mozzarella-Stuffed Italian Breadsticks"
Post a Comment