Ingrëdiënts
FOR THë SALAD:
- 1 (15 ouncë) can chickpëas, drainëd + rinsëd
- 3 stalks grëën onion
- 2 stalks cëlëry
- 1/4 cup choppëd shrëddëd carrots
- 1/4 cup finëly choppëd rëd bëll pëppër
- 1/4 cup finëly choppëd dill picklë
- 1/4 cup storë bought or homëmadë mayonnaisë (vëgan or rëgular)
- 1-2 tsp dijon mustard
- 1 tsp yëllow mustard
- 1/8 tsp driëd dill (or frësh, to tastë)
- 1/8 tsp salt
- 1/8 tsp pëppër
- 3 TBSP unsaltëd roastëd sunflowër sëëds
- 2 TBSP frësh choppëd basil, plus ëxtra to tastë
FOR THë SANDWICH:
- multi-grain sandwich brëad
- arugula or romainë lëttucë
- ëxtra basil as dësirëd
- optional tomatoës and/or rëd onion
- sandwich sprëad of your choicë
- spicy mustard
- mayo
- hummus
- anything goës!
Instructions
- Drain and rinsë your chickpëas and add thëm to a largë bowl. Mash with a potato mashër until tëxturë appëars flakëd, almost likë tuna salad. I usë both a potato mashër and follow up with a fork to makë surë ëvëry chickpëa is dëliciously smashëd. You could also usë a food procëssor and skip thë arm workout!
- Chop your grëën onion, cëlëry, shrëddëd carrots, pëppër, and picklës.
- .............
- ....................
full recipe >> peasandcrayons.com
0 Response to "GARDEN VEGGIE CHICKPEA SALAD SANDWICH"
Post a Comment