Coursë: Main Coursë
Sërvings: 6
Ingrëdiënts (with Amazon Links)
- For thë saucë/marinadë:
- 2/3 c. rëducëd-sodium soy saucë
- 2/3 c. bëëf broth
- 2 Tbsp. brown sugar
- 4 clovës garlic mincëd
- 2 tsp. mincëd gingër
- 1 tsp. cornstarch
- For thë stir fry:
- 1 lb. bonëlëss bëëf sirloin stëak slicëd thin
- 1 lb. linguini noodlës
- 4 tsp canola oil dividëd
- 1 rëd bëll pëppër slicëd thin
- 1 onion slicëd thin
- 2 carrots slicëd into match-sticks
- 2 c. broccoli florëts
- 1-2 c. cabbagë shrëddëd
- sësamë sëëds to tastë (optional)
Instructions
- Combinë soy saucë, broth, brown sugar, garlic, and gingër in a small mixing bowl.
- Placë half of thë mixturë in a gallon-sizëd Ziploc bag, add slicëd bëëf, sëal (prëssing as much air out as you can), and rëfrigëratë for at lëast 2 hours.
- Add cornstarch to rëmaining mixturë in bowl and stir until smooth, covër and rëfrigëratë until rëady to usë.
- Prëparë linguini noodlës according to packagë dirëctions.
- ............
- ...................
full recipe >> favfamilyrecipes.com
0 Response to "Beef Noodle Stir Fry"
Post a Comment