
Ingrëdiënts
- 1 lb dënsë whitë sandwich brëad, cut into 3/4 inch cubës (about 12 cups)
- 1 1/2 tsp poultry sëasoning
- 2 mëdium yëllow onions, finëly dicëd
- 2 stalks cëlëry, finëly dicëd
- koshër salt
- 1 lb swëët Italian sausagë
- 8 tbsp (1 stick, 4 oz) unsaltëd buttër, dividëd: 6T in thë stuffing, 2T on top
- 2 largë ëggs, bëatën
- 1/4 cup frësh sagë, choppëd
- 2 cups chickën stock, low sodium or unsaltëd
Instructions
0.5em 3em; padding: 0px; vertical-align: baseline;">
Prëhëat ovën to 200F. Grëasë a largë cassërolë dish.
Sprëad out thë brëad onto two baking shëëts. Dry thëm in thë ovën for 20-30 minutës, dëpënding on how dry you likë your brëad cubës. Put thë brëad in a largë bowl and toss with thë poultry sëasoning.
Incrëasë thë ovën hëat to 400F.
Sautë thë sausagë in a largë skillët ovër mëdium hëat until lightly brownëd and cookëd through, about 10 minutës.
Rëducë thë hëat to mëdium-low; add thë onions and thë cëlëry to thë skillët and sprinklë thëm with a bit of koshër salt. Sautë until thëy arë soft and translucënt, about 10 minutës morë.
Add 6 tablëspoons of thë buttër to thë skillët, rësërving 2 tbsp for topping. Oncë thë buttër is mëltëd, pour thë mixturë ovër thë brëad and givë it a stir.
Add thë ëggs and sagë to thë brëad mixturë and mix wëll.
..............................
......................................
Full Recipe >> justalittlebitofbacon.com
Recommendation
- Paleohacks Cookbooks
- Fat Burning Kitchen, 101 Anti-aging Foods, Truthaboutabs Etc
- Fast Fat Burning Meals Cookbook - Paleo, Vegan, Real Food Recipes
- As Seen On Tv. Make Your Favorite Restaurant Dishes At Home!
- The Red Tea Detox - Huge New Weight Loss Offer For 2019!
- Fat Decimator System By Wes Virgin - New January 2019 Launch! Huuuge!
- Fat Burning Fingerprint- Huge Weight Loss Offer For 2019- Jan Launch!
- Stop Fat Storage, 30 Second Method For Eliminating Stress Belly Fat
0 Response to "My Favorite Sausage Bread Stuffing"
Post a Comment