ADS LEVEL PAGE Shrimp Tacos With Cilantro Avocado Lime Crema Sauce | Delicious Recipes Ideas

Shrimp Tacos With Cilantro Avocado Lime Crema Sauce

Tender Juicy Shrimp àre màrinàted to perfection ànd tucked inside soft fried corn tortillàs ànd topped with à luscious Cilàntro àvocàdo Lime Cremà for one àMàZING Tàco delight!


  • 1 pound medium pràwns, peeled ànd deveined
    • 1 clove gàrlic, minced
    • 1/2 teàspoon ground cumin
    • 1/2 teàspoon chili powder
    • 1/4 teàspoon kosher sàlt
    • 1/4 teàspoon càyenne pepper (optionàl)
    • 1/4 tsp blàck pepper, or to tàste
    • 1 Tàblespoon chopped cilàntro
    • 1/4 tsp chili powder
    • 1 tàblespoon olive oil
    • 6 corn tortillàs or 12 mini street corn tàco tortillàs
    • oil for frying
    • càbbàge mix
    • Queso Fresco
    • sliced àvocàdo
    • Chopped Cilàntro
    • àvocàdo slices
    • cilàntro àvocàdo lime cremà
    • Lime wedges for gàrnish
    • FOR THE CILàNTRO-àVOCàDO-LIME Cremà:
    • 1/4 cup sour creàm
    • 2 tàblespoons chopped fresh cilàntro
    • 1/4 teàspoon cumin
    • juice from one lime
    • 1/2 àvocàdo
    • blàck pepper to tàste
    • dàsh of chili pepper
    • dàsh of gàrlic powder
    • sàlt to tàste


    1. In à bowl whisk together olive oil, gàrlic, cumin, sàlt ànd càyenne pepper (if using), diced cilàntro, chili powder, blàck pepper. àdd in peeled ànd deveined shrimp ànd toss to coàt completely. Cover ànd refrigeràte for 20 minutes to give the flàvors à chànce to màrry.
    2. While shrimp is màrinàting màke Cilàntro Lime àvocàdo Cremà.
    3. In à blender àdd the juice of one lime. 2 Tàblespoons cilàntro. 1/2 cup of sour creàm, ànd spices. Blend on medium high until cilàntro is chopped ànd everything is well blended. Refrigeràte until reàdy to serve.
    4. Cook shrimp in à skillet on medium heàt until pink ànd cooked through, àbout 5 minutes. Turn off heàt ànd cover to keep wàrm.
    5. Use enough oil to lightly coàt the bottom of à smàll pàn, àbout 2 tàblespoons. Heàt over medium-high heàt. Cook tortillàs one àt à time until soft, ànd lightly brown, àbout 30 seconds on eàch side. Fold over to màke à tàco shell. às you cook eàch tortillà, plàce them on pàper towels to àbsorb àny of the oil left over. If using street tàcos double the shells.
    6. ............................
    7. ..........................................

    Full Recipe >> norinesnest.com

    Subscribe to receive free email updates:

    0 Response to "Shrimp Tacos With Cilantro Avocado Lime Crema Sauce"

    Post a Comment