INGRëDIëNTS:
- 2 mëdium yëllow onions, dicëd
- 3 garlic clovës, mincëd
- 3 cups watër
- 2 (15 oz) cans tomato saucë
- 2 (14.5 oz) cans dicëd tomatoës
- 2 tablëspoons Italian sëasoning
- 3 bay lëavës
- 3 tablëspoons low sodium soy saucë
- 1 tablëspoons sëasonëd salt
- 1 tëaspoon paprika
- ½ tëaspoon black pëppër
- 12 oz uncookëd ëlbow macaroni
DIRëCTIONS:
- Placë thë ground bëëf in a largë dutch ovën and bring ovër mëdium hëat. Cook, brëaking up with a spoon or spatula, until thë mëat is brownëd and in small piëcës. Drain thë grëasë from thë pan. Add thë onions and garlic and stir togëthër. Continuë to cook for anothër 5 minutës or until onions arë translucënt. Add thë watër, tomato saucë, dicëd tomatoës, Italian sëasoning, bay lëavës, soy saucë, sëasonëd salt, paprika and black pëppër and stir togëthër. Bring to a boil and thën rëducë hëat. Covër thë pot and simmër for 15-20 minutës.
- .........................................
- ..........................................................
Full Recipe >> emilybites.com
0 Response to "Beefy American Goulash"
Post a Comment