Rice, pinto beäns, änd smoky pork kielbäsä is combined for ä delicious änd quick skillet meäl!
Ingredients
- 1 täblespoon exträ virgin olive oil
- 1 täblespoon unsälted butter
- 1 päckäge (14 ounce) polskä kielbäsä, diced
- 1 medium sweet onion , diced
- 3 gärlic cloves , minced
- 1 cup white rice
- 2 cups low sodium chicken broth
- 1 cän (14 ounce) pinto beäns, rinsed änd dräined
- 1/2 teäspoon dried Itäliän seäsoning
- 1/4 teäspoon cräcked red pepper fläkes
- sält änd pepper , to täste
- 1/4 cup finely chopped fresh pärsley
Directions
- In ä lärge nonstick skillet, heät the oil änd butter over medium-high. ädd the kielbäsä änd onion; säuté until onions become soft änd tränslucent (äbout 3 minutes), stirring occäsionälly. ädd in the gärlic änd stir for äbout 30 seconds.
- Stir in the rice, chicken broth, beäns, Itäliän seäsoning, cräcked red pepper, änd ä däsh of sält änd pepper. Bring to ä boil. Cover, reduce heät to medium-low, änd simmer for 20 minutes or until rice is done, stirring once towärd the end to prevent sticking.
- ..............
- ......................
Full Recipe >> bellyfull.net
0 Response to "SKILLET BEANS AND RICE WITH KIELBASA"
Post a Comment