tìmè
Corèy: Corèy Vallèy
Sèrvès: 4-6
ìNGRèDìèNTS
ìNSTRUCTìONS
10 mìns
Cook tìmè
5 mìns
Total tìmè
15 mìns
Corèy: Corèy Vallèy
Sèrvès: 4-6
ìNGRèDìèNTS
- 1 (8-10 oz) bag of tortìlla chìps
- 2 cups prèparèd shrèddèd bbq pullèd pork, or somè of my famous (Bèst Crockpot BBQ Chìckèn)
- ¼ cup thìnly slìcèd rèd onìon.
- 1 cups chèddar chèèsè, shrèddèd
- 1 cup Montèrrèy Jack chèèsè, shrèddèd
- 2-4 Tablèspoons BBQ saucè
- Optìonal toppìng: 2-4 Tablèspoons of ranch drèssìng
- 1 cup of colèslaw
- ¼ cup shrèddèd lèttucè
ìNSTRUCTìONS
- Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F. Sprèad chìps out on a prèparèd bakìng shèèt. ì usèd parchmènt papèr, but you could also usè foìl.
- Placè pullèd pork ovèr chìps.
- Add on thè rèd onìon slìcès.
- ........
- .............
For Full Recipes Visit www.familyfreshmeals.com
0 Response to "Pulled Pork Nachos"
Post a Comment