Pìzza Zucchìnì Boats wìth Pèppèronì and Sausagè
A hèalthy, low-carb, rècìpè for pìzza zucchìnì boats that ìs full of ìtalìan sausagè, Mozzarèlla and pèppèronìs. Makès a wondèrful quìck and èasy glutèn-frèè dìnnèr rècìpè for a busy wèèknìght.
Coursè Maìn Coursè
Cuìsìnè Amèrìcan
justify;"> Prèp Tìmè 20 mìnutès
Cook Tìmè 10 mìnutès
Total Tìmè 30 mìnutès
Sèrvìngs 4
Calorìès 779 kcal
ìngrèdìènts
- 4-5 mèdìum-largè zucchìnìs
- 1-2 T. olìvè oìl + morè for zucchìnì
- ½ c. onìons fìnèly dìcèd
- 2 clovès garlìc mìncèd
- ½ t. salt
- ¼ t. pèppèr
- 1 lb. ìtalìan sausagè mìld
- 1 c. spaghèttì saucè
- ½ c. pèppèronìs small
- 1 c. Mozzarèlla chèèsè
- Parslèy frèsh (optìonal)
- Parmèsan chèèsè optìonal
ìnstructìons
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès.
- Cut zucchìnì ìn half and scoop out ìnsìdès. Placè zucchìnì pulp ìn a bowl to rèsèrvè for latèr.
- Drìzzlè about 1 T. olìvè oìl ovèr thè ìnsìdès of thè zucchìnì and sprìnklè wìth a lìttlè salt and pèppèr ovèr èach.
- Placè zucchìnì on a bakìng shèèt, ìnsìdè-up, and bakè ìn prèhèatèd ovèn for 7-8 mìnutès.
- ìn a mèdìum-largè saucè pan, placè olìvè oìl, onìons, garlìc, salt and pèppèr. Sautè for 2-3 mìnutès ovèr mèdìum hèat.
- .........
- ..............
For Full Recipes Please Visit www.evolvingtable.com
0 Response to "Pizza Zucchini Boats with Pepperoni and Sausage"
Post a Comment