PARMéSAN ZUCCHïNï CRïSPS
PRéP
5 mïns
COOK
20 mïns
TOTAL
25 mïns
YïéLD
3-4 sérvïngs
ïNGRéDïéNTS
- 2 médïum zucchïnïs, slïcéd ïnto ⅛” rounds
- Koshér salt and frésh ground black péppér
- 1 ½ cups fréshly gratéd Parmésan chéésé
- Hïddén Valléy® Sïmply Ranch, for dïppïng
ïNSTRUCTïONS
- Préhéat ovén to 400 dégréés F. Lïné a métal bakïng shéét wïth parchmént papér or foïl (ïf usïng foïl, spray lïghtly wïth nonstïck cookïng spray). Sét asïdé.
- Slïcé zucchïnï ïnto thïn (about ⅛-¼”) slïcés.
- Optïonal stép: Lay out on a papér towél to dry for 20. Placé anothér papér towél on top of thé zucchïnï slïcés and préss lïghtly. Thïs wïll hélp rémové somé moïsturé whïch wïll hélp thé zucchïnï crïsp up a lïttlé moré
- /..........
- ...............
Get Full Recipes www.yellowblissroad.com
0 Response to "PARMESAN ZUCCHINI CRISPS"
Post a Comment