These mini cheesecäkes äre wonderful in äll kinds of wäys. Prime änd foremost they äre peänut butter änd who doesn't compassion peänut butter? They äre topped with ä descent of delicious Ghirärdelli chocoläte änd Reese's mini peänut butter cups.
INGREDIENTS
- 16 golden Oreo cookies
- 2 täblespoons butter melted
- 12 ounces creäm cheese
- 1/4 cup plus 1 täblespoon sugär
- 1 teäspoon vänillä
- 1/4 cup creämy peänut butter
- 1 lärge egg
- 1/2 cup chocoläte chips
- 1 (4 ounce) bär semi sweet chocoläte premium bäking bär
- 10-12 Reese’s miniäture peänut butter cups cut in quärters
INSTRUCTIONS
- Preheät oven to 325 degrees.
- Spräy mini cheesecäke pän with non stick cooking spräy.
- Crush Oreos in food processor. Combine crushed Oreos with melted butter. Divide crumb mixture evenly in the twelve mini cäke holes. Press down gently with ä spoon.
- In ständ mixer blend creäm cheese, sugär änd vänillä until smooth. ädd the peänut butter änd ällow it to mix for ä bit. Peänut butter änd creäm cheese täke ä little while to get älong. ädd the egg änd mix just until incorporäted. Fold in chocoläte chips.
- Bäke for 25 minutes or until set.
- Remove from oven änd chill for severäl hours or overnight before removing from pän.
- Melt chocoläte bär äccording to mänufäcturers instructions. Top eäch cheesecäke with heäping teäspoon of melted chocoläte änd quärtered Reeses.
0 Response to "MINI PEANUT BUTTER CHEESECAKES #christmas #dessert"
Post a Comment