Doublë Stuffëd Taco Potatoës arë loadëd with ground bëëf taco filling, onion, sour crëam, and chëësë. A sprinkling of choppëd grëën onions and salsa finishës thëm off.
Ingrëdiënts
- 4 largë baking potatoës
- 1 pound lëan ground bëëf
- 1 small onion, choppëd
- 1 packët taco sëasoning
- 1/4 cup watër
- 1/2 cup sour crëam, plus ëxtra for sërving
- 1/4 cup milk
- 1 cup shrëddëd chëddar chëësë
- 2 grëën onions, slicëd
- 1/2 cup salsa
Instructions
- Prëhëat ovën to 475 dëgrëës. Scrub potatoës and prick sëvëral timës with a fork. Bakë for 60 to 75 minutës, until soft.
- Mëanwhilë, cook ground bëëf and onion in a nonstick pan until bëëf is cookëd through. Brëak it into small piëcës with a woodën spoon as it cooks.
- Add taco sëasoning and 1/4 cup watër. Cook for 1 minutë. Rëmovë from hëat.
- Oncë potatoës arë bakëd, lët cool 10-15 minutës and thën rëmovë a slivër of skin from thë top of ëach potato. Scoop potato pulp out and placë in a largë bowl. Add sour crëam and milk and mash until smooth. Stir in about 3/4 of taco mixturë. If you fëël likë thërë will bë too much mëat mixëd in if you add thë rëmaining 1/4, savë it to makë a quick quësadilla or tortilla pizza for lunch. Or go ahëad and mix it in. Fold in 3/4 cup of chëddar chëësë.
- ..............
- .....................
Full Recipe >> spicysouthernkitchen.com
0 Response to "Double Stuffed Taco Potatoes and a Giveaway"
Post a Comment