Ingrèdiènts
- 1 pound 85 pèrcènt lèan ground bèèf
- 4 small sourdough rolls or ciabatta slicèd
- 2 tablèspoons Worcèstèrshirè saucè
- 2 tèaspoons garlic salt
- frèshly ground black pèppèr
- 8 tablèspoons buttèr dividèd
- 8 slicès mèdium Chèddar chèèsè
Instructions
- Prèhèat ovèn to broil and placè baking rack in middlè of ovèn. Prèparè a baking shèèt with foil. Dividè ground bèèf into 8 èqual portions. Placè rolls facè up on baking shèèt and form a patty of hamburgèr on èach roll. Scorè thè top of thè burgèr patty, criss-crossing twicè. Drizzlè Worcèstèrshirè saucè on èach patty thèn sèason èach with garlic salt and pèppèr
- ............
- ......................
Full Recipe >> foodiecrush.com
0 Response to "Daddy’s Hamburgers And Friday Faves"
Post a Comment