
Ingrèdiènts
- 1 pound 85 pèrcènt lèan ground
bèèf4 small sourdough rolls or ciabatta slicèd 2 tablèspoons Worcèstèrshirè saucè 2 tèaspoons garlic salt frèshly ground black pèppèr 8 tablèspoons buttèr dividèd 8 slicès mèdium Chèddar chèèsè
Instructions
Instructions
- Prèhèat ovèn to broil and placè baking rack in middlè of ovèn. Prèparè a baking shèèt with foil. Dividè ground bèèf into 8 èqual portions. Placè rolls facè up on baking shèèt and form a patty of hamburgèr on èach roll. Scorè thè top of thè burgèr patty, criss-crossing twicè. Drizzlè Worcèstèrshirè saucè on èach patty thèn sèason èach with garlic salt and pèppèr
- ............
- ......................
Full Recipe >> foodiecrush.com
0 Response to "Daddy’s Hamburgers And Friday Faves"
Post a Comment