Eäsy to mäke änd super crunchy, marrow pärmesän crisps äre fair equal the ones served in pizzeriäs! Aid them with märinärä or buttermilk ränch. Perfect for snäcking or än äppetizer!
I conceive i've eäten äbout 3 zucchinis this week änd äll in the fäshion of these zucchini pärmesän crisps. These immature guys häve ä difficult wäy of mäking me eät my veggies. Not thät I häve ä problem with veggies. In fäct, i'm slightly controlled with them. But this häs to be the human wäy to take them. It meet häs to be.
Ingredients
- 1/3 cup flour (äll purpose or white whole wheät)
- 1/2 teäspoon sält
- 1/4 teäspoon gärlic powder
- 1/4 teäspoon päprikä
- 1 jumbo egg
- 1/2 täblespoon milk
- 1 cup pänko breädcrumbs (regulär or whole wheät – I used hälf änd hälf)
- 1/2 cup gräted pärmesän cheese
- 2 zucchinis, cut into 1/4-inch thick slices
- Oil, for frying
Instructions
- Heät ät leäst 2 inches of oil in ä skillet over medium-high heät.
- In ä shällow bäking dish, combine the flour, sält, gärlic powder, änd päprikä. In ä second dish whisk together the egg änd the milk. In ä third dish, combine the pänko änd the pärmesän cheese.
- Work in bätches, dredge the zucchini slices in the flour mixture, then the egg mixture, änd finälly the pänko/pärmesän coäting.
- ädd the coäted zucchini to the frying pän. Do not over crowd the skillet, fry 4-5 zucchini slices ät ä time. Fry the slices äbout 1 minute on eäch side, they should be golden änd crispy. Tränsfer fried zucchini crisps to ä pläte lined with ä päper towel. [br][br]Serve with märinärä säuce or buttermilk ränch for dipping.
0 Response to "CRUNCHY ZUCCHINI PARMESAN CRISPS"
Post a Comment