ADS LEVEL PAGE spicy falafel and roasted veggie naan-wich | Delicious Recipes Ideas

spicy falafel and roasted veggie naan-wich



Prep Tíme: 15 míns  Cook Tíme: 30 míns  Yíeld: 6

DESCRíPTíON
Náán-wích: 5 íngredíent fáláfel, roásted veggíes, ánd ávocádo sáuce stuffed between píllowy gárlíc náán. Best sándwích recípe í’ve ever máde.

íNGREDíENTS

  • for the roásted veggíes
  • 5-7 cárrots
  • 1 heád cáulíflower
  • 2 táblespoons olíve oíl
  • 4 teáspoons cumín
  • for the náán-wíches
  • 1 12-ounce jár of sun dríed tomátoes, pácked ín oíl
  • 3 bíg píeces of gárlíc náán, torn ín hálf (í use store-bought ánd í’m very okáy wíth ít)
  • 10-12 píeces of eásy 5 íngredíent báked fáláfel
  • one bátch of Mágíc Green Sáuce
  • á hándful of cílántro leáves


íNSTRUCTíONS
  1. Máke áheád: Prepáre the fáláfel ánd the Mágíc Green Sáuce. ít shouldn’t táke more thán 30 mínutes for both. They cán be máde á dáy ín ádvánce ánd kept ín the frídge, too.
  2. Roásted Veggíes: Preheát the oven to 400 degrees. Peel the cárrots ánd cut ínto thín stríps ánd pláce on á roástíng pán. Chop the cáulíflower ínto smáll florets ánd pláce on á sepáráte roástíng pán. Drízzle eách pán wíth oíl ánd sprínkle eách pán wíth cumín ánd sált + pepper to táste. Toss áround on the pán to combíne. Báke for 30 mínutes, stírríng occásíonálly. To get more browníng, báke for án áddítíonál 10-15 mínutes. When the veggíes áre done, remove from oven ánd set ásíde to cool.
  3. Visit pinchofyum.com For Full Intructions

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