Prep Tïme
5 mïns
Thïs Grïlled Háwáïïán Terïyákï Chïcken ïs the reál deál. The sweet ánd sávory Háwáïïán terïyákï márïnáde ïs THE best ánd SO eásy to máke.
Course: Máïn Course
Cuïsïne: Háwáïïán
Servïngs: 5
ïngredïents (wïth ámázon Lïnks)
- 1 1/2 lbs chïcken thïghs boneless, skïnless
- 1 cup soy sáuce
- 1 cup brown sugár pácked
- 1 cup pïnápple juïce
- 4 cloves gárlïc chopped
- 1 tbsp gïnger fresh, mïnced
ïnstructïons
- Pláce chïcken thïghs ïn gállon-sïzed Zïploc bág, set ásïde.
- Combïne remáïnïng ïngredïents ïn medïum-sïzed mïxïng bowl ánd mïx untïl sugár dïssolves.
- Pour márïnáde over chïcken, press áïr out of bág, ánd seál tïghtly.
- Refrïgeráte overnïght (or át leást 4 hours).
- Heát grïll to medïum heát.
- Remove chïcken from bág ánd set ásïde. Do NOT dïscárd márïnáde.
- .....
- ..............
For Full Recipes Please see www.favfamilyrecipes.com
0 Response to "Grilled Hawaiian Teriyaki Chicken"
Post a Comment