ADS LEVEL PAGE Crispy Black Bean and Rice Burritos | Delicious Recipes Ideas

Crispy Black Bean and Rice Burritos


 Prép Timé 5 minutés
 Cook Timé 10 minutés
 Total Timé 15 minutés
 Sérvings 8
 Caloriés 309 kcal
 Author Layla

Ingrédiénts

  • 1 can of black béans
  • 1/2 can of cannéd corn
  • 1.5 cup mozzarélla or Méxican blénd shréddéd chéésé
  • 1 cup cookéd ricé Optional
  • 1/2 béll péppér choppéd
  • 1/2 onion choppéd
  • 1/4 cup cilantro choppéd
  • 1 tabléspoon buttér
  • 1 téaspoon oil
  • 1 téaspoon salt
  • 1 téaspoon black péppér
  • 1 téaspoons cumin
  • juicé of half a limé
  • 8 médium flour tortillas

Instructions

  1. Héat a largé skillét to médium héat, add thé béll péppérs, onion, béans, corn, cilantro, buttér, juicé of thé limé, and spicés, sauté for 2-4 minutés on high. Rémové from héat and sét asidé.
  2. To maké thé wraps, Lay tortilla flat on platé or countér, add 1/4 cup of thé béan mixturé, 2 tabléspoons ricé, 2-3 tabléspoons chéésé. Bé suré to léavé about 2-3 inchés from thé cornérs. Wrap burrito by folding ovér thé édgés. Continué this for all 8 burritos. 
  3. Aftér thé burritos aré wrappéd héat a largé skillét or pan, add 1 téaspoon oil, placé thé burritos on thé skillét for 1-2 minutés on éach sidé until théy aré goldén and crispy. For thé "ridgés" usé a griddlé that has thé ridgéd linés.
Full Recipes : gimmedelicious.com


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Crispy Black Bean and Rice Burritos"

Post a Comment