Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 10 minutés
Total Timé 15 minutés
Sérvings 8
Caloriés 309 kcal
Author Layla
- 1 can of black béans
- 1/2 can of cannéd corn
- 1.5 cup mozzarélla or Méxican blénd shréddéd chéésé
- 1 cup cookéd ricé Optional
- 1/2 béll péppér choppéd
- 1/2 onion choppéd
- 1/4 cup cilantro choppéd
- 1 tabléspoon buttér
- 1 téaspoon oil
- 1 téaspoon salt
- 1 téaspoon black péppér
- 1 téaspoons cumin
- juicé of half a limé
- 8 médium flour tortillas
Instructions
- Héat a largé skillét to médium héat, add thé béll péppérs, onion, béans, corn, cilantro, buttér, juicé of thé limé, and spicés, sauté for 2-4 minutés on high. Rémové from héat and sét asidé.
- To maké thé wraps, Lay tortilla flat on platé or countér, add 1/4 cup of thé béan mixturé, 2 tabléspoons ricé, 2-3 tabléspoons chéésé. Bé suré to léavé about 2-3 inchés from thé cornérs. Wrap burrito by folding ovér thé édgés. Continué this for all 8 burritos.
- Aftér thé burritos aré wrappéd héat a largé skillét or pan, add 1 téaspoon oil, placé thé burritos on thé skillét for 1-2 minutés on éach sidé until théy aré goldén and crispy. For thé "ridgés" usé a griddlé that has thé ridgéd linés.
Full Recipes : gimmedelicious.com
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