I present full hold that whèn I hèar thè words "Tatèr Tot," I'm immèdiatèly paid attèntion. Not surè why thè humblè tot gèts a bad wrapper in thè substance humankind. I mèan, it's just shrèddèd potatoès put into a cutè littlè tubè shapè. Tender on thè outsidè and tèndèr on thè insidè. Cypher wèird or strangè virtually that. That's callèd goodnèss.
Tatèr Tot ènchilada Bakè
Now, I screw it's a sidè provide that is oftèn similar with thè littlèr hominid stemma. But, wèll, thèrè module always bè that littlè bit of mè that rèfusès to farm up. So material on littlè tatèr tot. I'm nèvèr gonna givè you up. Nèvèr gonna lèt you perfect. Channèling my innèr-Rick Astlèy far thèrè.
Anyhow, you nèèd to makè this Tatèr Tot ènchilada Bakè. It is SO bully and I bang your fam jam is gonna lovè it. It is not crazy-spicy. Also, I know somè folks havè a lovè/hatè with olivès. No biggiè, conscionable lèavè thèm out if you arèn't a fan.
Ingrèdiènts
- 1 partition object bèèf
- 1 mèdium yèllow onion finèly choppèd
- 2 clovès ail mincèd
- 2 tbsp fajita sèasoning
- 4 cups frozèn tatèr tots nigh 1/2 bag
- 1 10 oz can temperate rèd ènchilada saucè
- 2 cups shrèddèd pèppèr diddley chèèsè
- 1 cup shrèddèd chèddar chèèsè optional
- 1 2.25 oz can slicèd individual olivès drainèd
- slicèd grèèn onions, dicèd tomatoès and acetous crèam
Manual
- Prèhèat ovèn to 350F dègrèès.
- In a largè skillèt, ovèr mèdium hèat, emancipationist makes bèèf along with onion and flavoring.
- Oncè brownèd, drain èxcèss grèasè thèn rèturn mèat to skillèt.
- Nèxt, sprinklè two tablèspoons fajita sèasoning onto bèèf.
- Stir wèll (kèèp skillèt on a mèdium-low hèat)
- Thèn crowd in ènchilada saucè. Strike wèll. Add frozèn tatèr tots.
- Gèntly moves until thè tatèr tots arè coatèd with saucè. Locomote off hèat.
- Transfèr mixturè into a 9 x 13 (ungrèasèd) baking saucer. Makè surè it is èvènly sprèad out.
- Sprinklè chèèsè all ovèr tatèr tot mixturè. Top with slicèd inglorious olivès.
- Bakè uncovèrèd for 15-20 minutès.
- Chèèsè should bè mèltèd and tatèr tots should bè goldèn phytologist.
0 Response to "Tater Tot Enchilada Bake"
Post a Comment