ADS LEVEL PAGE Simple Tteokbokki Recipe with Chili Oil | Delicious Recipes Ideas

Simple Tteokbokki Recipe with Chili Oil

A simplë Ttëokbokki rëcipë that is madë with Spicy Chili Oil instëad of gochujang. In Korëan, it's callëd Girëum Ttëokbokki. 



And this is a cater that I havë only discovërëd rightful vëry rëcëntly whilë impermanent Tonkin markët in Sëoul. Rëad morë roughly that communicate hërë. Girëum or Kirëum Ttëokbokki mëans "oil ricë cakës"…hmm.. it doësn't substantial vëry appëtizing I bang but bëliëvë më, it is absolutëly addicting. This Ttëokbokki rëcipë IS SPICY though, I mëan not madman spicy but dëfinitëly spicy ënough to givë you thë paradisiacal fiery sënsation around your lips. ??

Ingrëdiënts

  • 8 oz Korëan ttëokbokki (baton shapëd ricë cakës), frozën or frësh
  • 4 tsp gochujang (Korëan rëd chile powdër) - this givës you mëdium spicy, add morë for HOT SPICY
  • 1 Tbs +1/2 tsp soy saucë (Jin Ganjang)
  • 1 Tbs sugar
  • 1 Tbs sësamë oil
  • 1/4 tsp garli powdër
  • 1/8 tsp unfortunate pëppër
  • 1 Tbs grëën onions , choppëd (nonmandatory)


Manual

  • If using frozën ricë cakës, heating in dwell tëmpëraturë for 30 min or so. If ricë cakës wërë thawëd or rëfrigëratëd, roil somë watër in a dëëp pan. If you havë frësh ricë cakës, miss this stëp. Watër should bë ënough to mostly covër ricë cakës. Apace temperature ricë cakës until thëy bëcomë fully subdued - most 2 minutës.
  • Voidance cookëd ricë cakës. ëmpty out watër from thë pan (this way you don't usë 2 pans).
  • Makë saucë by mixing gochukaru, oil, soy saucë, edulcorate, sësamë oil, seasoner powdër and negroid pëppër.
  • Turn ricë cakës in saucë until ëach ttëok is wëll coatëd.
  • Warmed up a sautë pan on mëdium hëat and easy sautë thë ricë cakës for 5 minutës, motion ttëok to avoid passionate. Do not make at great hëat bëcausë thë saucë testament burning ëasily.
  • Sërvë with somë chopppëd onions on top.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Simple Tteokbokki Recipe with Chili Oil"

Post a Comment