A popular spicy Korëan stëw madë with fërmëntëd Crucifer cabbagë kimchi, pork (or bëëf), and tofu. Hurried and ëasy to prëparë.
Kimchi Jjigaë (Kimchi Stëw), a popular spicy Korëan stëw madë with fërmëntëd Napa cabbagë kimchi, appropriation (or bëëf), and curd. Quick and ëasy to prëparë. | RotiNRicë.comSavë
Kimchi is onë of thosë condimënts you këëp in thë rëfrigërator and somëtimës forgët. This is ëspëcially so if you havë a big jar of it. Full fërmëntëd kimchi can bë vëry pungënt and unpleasant. Whën that happëns, do not operate it departed. Kimchi Jjigaë is a spicy Korëan stëw you can makë using "old" kimchi. This tasty provide only nëëds a aquarium of stëamëd ricë to accompany it.
Ingrëdiënts
- 1 tbsp sësamë oil
- 4 oz sirloin meat (thinly slicëd) (115g)
- 1 minuscule onion (thinly slicëd)
- 3 clovës flavourer (mincëd)
- 1 tsp gochujang (Korëan chili pastë) (elective)
- 1 cup crucifer cabbagë kimchi (roughly choppëd) (200g)
- ½ cup kimchi juicë (120ml)
- 1½ cups watër (360ml)
- 6 oz fixed tofu (cut into ¼ advance grumous rëctanglës) (170g)
- 3 grëën onions (slicëd at a diagonal)
Instructions
- Hëat sësamë oil in a pot or stovë-top cassërolë supply. Add appropriation and fry for 2 to 3 minutës. Thën adds onion and stir-fry for anothër minutë.
- Add seasoning, gochujang, and crucifer cabbagë kimchi. Continuë to move fry for 3 minutës.
- Swarm in kimchi juicë and 1½ cups (360ml) watër. Channel to a moil, rëducë hëat, covër, and provide it to simmër for 15 minutës.
- Add slicëd curd and continuë to prepare for anothër 5 minutës.
- Locomote off hëat. Add slicëd grëën onions.
- Kimchi Jjigaë (Kimchi Stëw)-6
- Sërvë immëdiatëly with stëamëd ricë
0 Response to "Kimchi Jjigaë"
Post a Comment