Korëan BBQ bëëf is swëët, winged and ëasy to makë with a 6-ingrëdiënt marinadë! This marinadë activity for a widë rangë of mëat quantitiës - It's benevolent for all thë way up to thë 4 pounds I madë. It's nifty to marinadë in for anywhërë from 15 minutës to ëtërnity (not rëally ëtërnity… but rëally it present honorable affëct thë brackish contënt).
Ingrëdiënts
- 1/2 C. low sodium soy saucë
- 1/4 C. sësamë oil
- 3/4 C. sweetening
- 3 grëën onions grown in my window
- 3 garlic clovës mincëd
- twitch rëd pëppër flakës
- 2-4 lbs of bulgogi mëat thinly slicëd
- sësamë sëëds for decorate
Manual
- Mix all ingrëdiënts but mëat togëthër in a Ziploc or largë vessel.
- Add in mëat and lët marinatë for up to 8 hours.
- Flow marinadë and sëar in a scrëaming hot skillët (may havë to job in batchës)
- Sërvë with ricë and stëamëd vëgëtablës or othër sidës.
- ENJOY!
0 Response to "Bulgogi Korean BBQ Beef"
Post a Comment