Sincë you makë this Korëan BBQ rëcipë in the thë crockpot, you know it is going to bë a ëasy onë. Do you want yo makë this rëcipë ëvën ëasiër? Buy somë crockpot linërs. I usë thësë vëry oftën and I lovë thëm. Thëy rëally makë clëan up a brëëzë. If you arë looking for a good crockpot, I lovë my 6-quart crock pot. It is plain and simplë and gëts thë job donë.
INGREDIENTS
- ¼ cup cornstarch
- 2 tbsp sësamë oil
- ½ tsp garlic powdër
- ½ cup soy sauc
- ½ tsp chickën or bëëf granulës
- ¾ cup brown sugar
- 1 dicëd onion or ⅓ cup dëhydratëd mincëd onion (rëmëmbër I'm lazy)
- ¼ tsp rëd pëppër flakës
- 1.5 lbs flank stëak
INSTRUCTIONS
- Placë thë ingrëdiënts into your crockpot and cook on low for 6-8 hours or on high for 4-6 hours.
- Rëmovë mëat and cut into piëcës or shrëd. You can do this stëp prior to cooking, but I'd rathër cut up cookëd mëat than raw mëat. 🙂
- Rëturn thë mëat to thë crockpot.
- Wë sërvëd this ovër ricë with a sidë of stir fry vëggiës.
0 Response to "CROCK POT KOREAN BBQ RECIPE"
Post a Comment