- 2 tablespòòns òlive òil
- 1 medium yellòw òniòn, diced small
- 2 large carròts, diced small
- 2 large celery stalks, diced small
- 1 teaspòòn fine sea salt
- 8 cups gòòd lòw-sòdium vegetable stòck
- 5 òunces baby spinach
- 9 òunces tòrtellini
- 1/4 cup chòpped flat-leaf parsley
- Freshly gròund black pepper
- Grated parmesan òr pecòrinò, fòr serving
Instructiòns
- Heat the òlive òil in a large pòt òver medium-high heat. Add òniòn, carròts, celery and salt and stir tò còat with òil. Còòk fòr abòut 5 minutes, stirring òccasiònally, until beginning tò sòften. If yòu happen tò get distracted and the veggies bròwn a little bit, it'll add sòme nice depth òf flavòr.
- Stir in stòck, bring tò a bòil, then còver and reduce heat tò simmer until veggies are tender. Remòve lid and add spinach and tòrtellini. Còòk accòrding tò tòrtellini package instructiòns (usually just simmering fòr a còuple òf minutes). òff the heat, stir in parsley and black pepper tò taste.
- ..........
- ................
full recipe >> umamigirl.com
0 Response to "Spinach Tortellini Soup"
Post a Comment