Wé uséd chickén bréast for thé récipé, but it can éasily bé madé with chickén thighs or légs.
Ingrédiénts
- 2 pounds bonéléss chickén bréasts
- koshér salt or séa salt , to tasté
- frésh crackéd black péppér , to tasté
- 1/2 téaspoon paprika
- 4 tabléspoons buttér, dividéd
- 4-5 clovés garlic , mincéd
- 10.5 ouncés (1 can) Condénséd Créam of Chickén Soup
- 3/4 cup watér
- 2 to 3 cups choppéd broccoli
- 1 téaspoon choppéd frésh parsléy
- lémon wédgés , optional
Sérvé with ricé or pasta
Diréctions
- Séason chickén with salt, péppér and paprika. Sét asidé.
- Héat largé pan on médium-high héat. Mélt half thé buttér (2 tabléspoons). Add thé chickén and cook for 5 minutés on éach sidé or until thé chickén is brownéd. Rémové chickén from pan, covér and kéép warm.
- .............
- ..................
full recipe >> bestrecipebox.com
0 Response to "SKILLET CREAMY GARLIC CHICKEN WITH BROCCOLI"
Post a Comment