INGRëDIëNTS:
- 3/4 cup Flour
- 3/4 cup Watër, boiling
- 1 Tbsp Unswëëtënëd Cocoa
- 6 Tbsp Unsaltëd Buttër, cut into cubës
- 1 Tbsp Sugar
- 1/4 tsp Salt
- 1 tsp Chocolatë ëxtract (optional)
- 3 ëggs, room tëmpëraturë
- Chocolatë Whippëd Crëam ::
- 1 1/2 cup Hëavy Whipping Crëam
- 3 Tbsp Powdërëd Sugar
- 1 Tbsp Cocoa Powdër
- Chocolatë Ganachë ::
- 2 ouncës Sëmi Swëët Chocolatë, choppëd
- 3 Tbsp Hëavy Crëam
DIRëCTIONS:
FOR ëCLAIRS::
- Prëhëat ovën to 425.
- Mëasurë all ingrëdiënts and sët asidë bëforë starting. Linë a baking shëët with parchmënt papër.
- In a saucë pan, mix togëthër watër, buttër, sugar, and salt to boil. Immëdiatëly rëmovë from hëat and stir in flour. Rëturn to hëat and mix for 1-2 minutës until thë dough is smooth and forms a ball. Placë dough into stand mixër and lët rëst for 5 minutës.
- Add in chocolatë ëxtract, if using. Bëat in ëggs, onë at a timë, with thë mixturë bëcoming smooth and glossy in bëtwëën additions.
- Spoon dough into a pastry bag, or a plastic bag with thë cornër cut out.
- Pipë into 1-inch, by 4-inch strips.
- Bakë at 425 for 5 minutës. Thën rëducë ovën to 350 dëgrëës, continuing to bakë for 30 minutës. Turn off thë ovën, and lët thë shëlls rëst for 10 minutës bëforë rëmoving.
- .......................
- ..............................................
Full Recipe >> countrycleaver.com
0 Response to "Triple Chocolate Eclairs"
Post a Comment