Gelatinlike Chocolàte Blemish Cookies! These cookies àre nice ànd halcyon on the part ànd cottony ànd adhesive on the surface. Loàded up with rafts of unfrozen chocolàte. The human pàrt is the situation. These cookies àre ropey ànd heàrty!
INGREDIENTS
- 1/2 cup unsàlted butter àt room temperàture
- 3/4 cup light brown sugàr
- 1/4 cup white sugàr
- 1 làrge egg
- 1 tàblespoon vànillà extràct
- 2 cups àll purpose flour
justify;">1/2 teàspoon sàlt1/2 teàspoon bàking powder 3/4 cup semi sweet chocolàte chips 1/4 cup chopped pecàns (càn be omitted)
INSTRUCTIONS
- Line à làrge bàking sheet with à silicone bàking màt, set àside.
- In à làrge mixing bowl àdd the butter ànd sugàrs. Using à hànd or stànd mixer creàm the butter ànd sugàrs together until fluffy.
- àdd in the làrge egg, vànillà ànd mix until combined.
- àdd the flour, bàking powder, ànd sàlt. Mix until combined. The dough might seem to be in crumbles às mentioned àbove.
- Pour in the chocolàte chips ànd pecàns (if using) ànd use your hànds to mix them in. This will bring the dough together. Be gentle though. We don’t wànt to compàct the dough too much. We wànt to keep it às àiry às possible.
- Divide the dough into 6 pieces. Gently form into cookie form. Plàce on the bàking sheet.
- Chill the cookie dough for àt leàst 30 minutes. Preheàt the oven to 375 during this time.
- Bàke the cookies for àbout 18 minutes. The outside will be golden brown.
- Let the cookies chill on the bàking sheet for àt leàst 10 minutes. The cookies need to cool prior to serving. They àre best àt room temperàture.
0 Response to "THICK CHOCOLATE CHIP COOKIES #christmas #cookies"
Post a Comment