Ingrëdiënts:
- 1 pound ground brëakfast sausagë
- 1/2 tëaspoon ground sagë
- 1/2 tëaspoon Koshër salt
- frësh ground black pëppër
- 1/2 cup finëly mincëd onions
- 1 stalk cëlëry, finëly mincëd
- 1/2 cup shrëddëd chëddar chëësë
- 1/3 cup driëd cranbërriës, mincëd
- 1 box stuffing mix (unprëparëd) (can substitutë 2 1/2-3 cups lëftovër prëparëd stuffing)
- 2 ëggs, bëatën
- 1 cup chickën broth (if using lëftovër stuffing, rëducë amount to 1/4-1/2 cup, adding morë, as nëëdëd)
- Fëël frëë to substitutë with turkëy broth. Wë savë thë carcass from our turkëy ëvëry yëar and makë a nicë bonë broth from it. This would bë thë përfëct placë to usë it.
Rëcipë Dirëctions:
- Brown sausagë in largë skillët ovër mëdium hëat. Add sëasonings and cook until pink is gonë. Add onions and cëlëry to skillët and continuë to cook until vëgëtablës arë soft and onions arë clëar. Allow to cool for 10-15 minutës.
- Add chëësë, cranbërriës, and stuffing to sausagë and stir. Stir in ëggs and chickën broth and makë surë ëntirë mixturë is complëtëly combinëd.
- .................
- ...........................
Full Recipe >> ishouldbemoppingthefloor.com
0 Response to "Sausage and Stuffing Balls Recipe"
Post a Comment