ámázíng, flávorful Sun-Dríed Tomáto ánd Básíl Pínwheels thát come together ín 15 mínutes wíth 8 íngredíents. The perfect crowd-pleásíng, summer áppetízer.
áuthor: Mínímálíst Báker
PREP TíME
15 mínutes
TOTáL TíME
15 mínutes
Servíngs:
20
Cátegory:
áppetízer
Cuísíne: Vegán
íngredíents
US Customáry - Metríc
- 8 ounces vegán creám cheese (í love Tráder Joe's bránd)
- 1/2 cup líghtly pácked sun-dríed tomátoes (dry, not ín oíl // chopped // plus more for toppíng)
- 1/4 cup líghtly pácked frozen spínách (tháwed ánd squeezed dry* // optíonál)
- 2 lárge cloves gárlíc, mínced (2 cloves yíeld ~2 Tbsp or 12 g)
- 1/4 cup vegán pármesán cheese (plus more for servíng)
- 1 pínch eách seá sált ánd bláck pepper
- 2 lárge flour tortíllás (ensure vegán fríendlíness on páckáge)
- 24 fresh básíl leáves (dívíded)
ínstructíons
- ádd vegán creám cheese, sun-dríed tomátoes, spínách, gárlíc, vegán pármesán cheese, sált, ánd pepper to á míxíng bowl ánd míx thoroughly to combíne.
- Dívíde fíllíng between two flour tortíllás ánd spreád ínto án even láyer áll the wáy to the edge. Top eách wíth hálf of the fresh básíl leáves (leávíng one edge báre so the tortíllá cán stíck to ítself). Press básíl down slíghtly to ádhere.
- Tíghtly roll up tortíllás from one end to ánother, stártíng from the end wíth básíl áll the wáy to the edge, workíng towárd the end thát's slíghtly báre.
- Once rolled up, squeeze gently to compáct everythíng ánd láy seám-síde down for slícíng.
- .........
- ................
visit : minimalistbaker.com for full intructions.
0 Response to "SUN-DRIED TOMATO AND BASIL PINWHEELS"
Post a Comment