PRèP TìMè: 10 MìNUTèS COOK TìMè: 12 MìNUTèS
TOTAL TìMè: 22 MìNUTèS SèRVìNGS: 2
ìNGRèDìèNTS
- 1 tbsp olìvè oìl
- 1/2 whìtè onìon dìcèd
- 3 clovès of garlìc mìncèd
- 1 mèdìum courgèttè zuchìnnì, dìcèd
- 1/2 aubèrgìnè èggplant, dìcèd
- 1 rèd pèppèr dìcèd
- 400 g tìn of choppèd tomatoès
- 480 ml boìlèd watèr
- 1 tsp balsamìc vìnègar
- 150 g drìèd glutèn-frèè spaghèttì (ì usèd èxplorè Cuìsìnè Chìckpèa Spaghèttì)
- 1 tbsp choppèd basìl
- Salt and pèppèr to tastè
- 2 tbsp nutrìtìonal yèast flakès (Optìonal - for a chèèsy tastè)
Mètrìc - US
ìNSTRUCTìONS
- Hèat thè olìvè oìl ìn a fryìng pan. Add thè onìons, garlìc, courgèttè, aubèrgìnè and pèppèrs. Cook for a fèw mìnutès on a hìgh hèat untìl lìghtly brownèd.
- Add thè choppèd tomatoès, watèr, vìnègar and spaghèttì. Brìng to a boìl thèn sìmmèr for 10 mìnutès untìl thè pasta ìs cookèd and thè saucè has thìckènèd.
- ....
- ...........
Full Recipes : wallflowerkitchen.com
0 Response to "RATATOUìLLE SPAGHETTì "
Post a Comment