1 Bowl Vegán Pumpkín Breád Recípe. Eásy Pumpkín loáf wíth pumpkín puree, pumpkín píe spíce, wálnuts ánd chocoláte chíps. Use pumpkín seeds, curránts for váríátíon | VegánRíchá.com #vegán
Prep Tíme
15 míns
Cook Tíme
1 hr
Totál Tíme
1 hr 15 míns
Vegán Pumpkín Breád Recípe. Eásy pumpkín loáf fílled wíth pumpkín puree, pumpkín píe spíce, wálnuts ánd chocoláte chíps. Use pumpkín seeds, curránts for váríátíon. Vegán Fáll Recípe. Mákes 1 8.5 by 4.5 ínch loáf. You cán álso use other síze loáf páns.
Course: Breákfást
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 6
Cáloríes: 350 kcál
áuthor: Vegán Ríchá
íngredíents
Dry:
- 1¾ cups flour í use áll Spelt flour or 1 cup whole wheát pástry flour + 3/4 cup unbleáched whíte
- ½ cup powdered sugár Use 2 tbsp more for sweeter
- ¼ cup brown sugár or coconut sugár or other sugár of choíce
- 2¼ tsp bákíng powder
- ¼ tsp bákíng sodá
- ¼ teáspoon sált
- 2 to 4 tsp pumpkín píe spíce or use 11/2 tsp cínnámon, ½ tsp gínger, ¼ to ⅓ tsp nutmeg, ⅛ tsp cloves
- 3 to 4 tbsp chopped wálnuts or pecáns or omít to máke nut-free
- 3 tbsp míní chocoláte chíps or cráberríes or curránts
Wet:
- 1 cup + 2 Tbsp pureed pumpkín not pumpkín píe míx
- ½ cup non dáíry mílk
- 3 to 4 Tbsp oíl
- 1 táblespoon molásses or use máple syrup
- 1 tsp lemon juíce
- pumpkín seeds or vegán míní chocoláte chíps for toppíng optíonál
US Customáry - Metríc
ínstructíons
- Preheát the oven to 365 degrees F / 180ºc.
- ín á lárge bowl, whísk the dry íngredíents untíl well combíned. Míx ín the nuts ánd chocoláte chíps íf usíng. *íf your coconut sugár hás lárge gránules, pulse ín á blender to grínd to fíner státe ánd use.
- ádd the wet íngredíents ánd míx well. ít wíll táke á mínute or 2 for the pumpkín puree to combíne well. Míx untíl there áre no pumpkín or flour streáks ín the míxture. ádd á tbsp more non dáíry mílk íf needed.
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