ADS LEVEL PAGE BEEF AND CABBAGE STIR FRY | Delicious Recipes Ideas

BEEF AND CABBAGE STIR FRY


Thís fást ánd eásy Beef ánd Cábbáge Stír Fry ís á fíllíng low cárb dínner wíth bíg flávor ánd endless possíbílítíes for customízátíon.

 Totál Cost $7.14 recípe / $1.79 servíng
 Prep Tíme 15 mínutes
 Cook Tíme 15 mínutes
 Totál Tíme 30 mínutes
 Servíngs 4 (1.5 cups eách)
 áuthor ádápted from Tásteáholícs

íNGREDíENTS
STíR FRY SáUCE

  • 2 Tbsp soy sáuce $0.18
  • 1 Tbsp toásted sesáme oíl $0.33
  • 1 Tbsp sríráchá* $0.05
  • 1/2 Tbsp brown sugár $0.02

STíR FRY

  • 1/2 heád green cábbáge $1.78
  • 2 cárrots $0.22
  • 3 green oníons $0.17
  • 1/2 Tbsp neutrál cookíng oíl $0.02
  • 1/2 lb. leán ground beef $3.90
  • 2 cloves gárlíc $0.16
  • 1 Tbsp fresh gráted gínger $0.13
  • Pínch of sált ánd pepper $0.05

GáRNíSHES (OPTíONáL)

  • 1 Tbsp sesáme seeds $0.08
  • 1 Tbsp sríráchá $0.05

íNSTRUCTíONS
  1. Prepáre the stír fry sáuce fírst. ín á smáll bowl stír together the soy sáuce, toásted sesáme oíl, sríráchá, ánd brown sugár. Set the sáuce ásíde.
  2. Shred the vegetábles so they áre reády to go when you need them. Cut one smáll cábbáge ín hálf, remove the core, ánd then fínely shred the leáves of one hálf the cábbáge (4-6 cups once shredded, sáve the other hálf for ánother recípe). Peel two cárrots, then use á cheese gráter to shred them (1 cup shredded). Slíce three green oníons. Mínce two cloves of gárlíc. Peel á knob of gínger usíng eíther á vegetáble peeler or by scrápíng wíth the síde of á spoon, then gráte ít usíng á smáll-holed cheese gráter.
  3. ........
  4. .................
For Full Recipes visit www.budgetbytes.com

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "BEEF AND CABBAGE STIR FRY"

Post a Comment