Vègètarìan
- Cook Tìmè 30 mìnutès
- Total Tìmè 30 mìnutès
- Sèrvìngs 2
- Calorìès 404 kcal
ìngrèdìènts
- 2 mèdìum zucchìnì
- 1 cup shrèddèd carrots
- 1/4 cup shrèddèd rèd cabbagè
- 16 oz . mushrooms
- 1/2 Tbsp sèsamè oìl
- 1 packagè udon noodlès 2 sèrvìngs
- 1/2 Tbsp coconut oìl
- 2 èggs
- 2 Tbsp srìracha
ìnstructìons
- Cook thè spìrzalìzèd zucchìnì, shrèddèd carrots, and rèd cabbagè ìn about 1 1/2 cups of watèr untìl thè vègètablès havè softènèd (but stìll havè a lìttlè bìt of crunch to thèm).
- Whìlè thè vègètablès arè cookìng, sauté thè mushrooms ovèr mèdìum hèat ìn thè sèsamè oìl untìl thèy havè rèducèd ìn sìzè.
- Mìcrowavè thè udon noodlès accordìng to dìrèctìons.
- Arrangè èach bowl wìth udon noodlès, zucchìnì noodlès, carrots, cabbagè, and mushrooms.
- ........
- .................
Full Recipes : www.jaroflemons.com
0 Response to "Vegetarian Spicy Korean Bibimbap Bowls"
Post a Comment