Vègètarìan
- Cook Tìmè 30 mìnutès
 - Total Tìmè 30 mìnutès
 - Sèrvìngs 2
 - Calorìès 404 kcal
 
ìngrèdìènts
- 2 mèdìum zucchìnì
 - 1 cup shrèddèd carrots
 - 1/4 cup shrèddèd rèd cabbagè
 - 16 oz . mushrooms
 - 1/2 Tbsp sèsamè oìl
 - 1 packagè udon noodlès 2 sèrvìngs
 - 1/2 Tbsp coconut oìl
 - 2 èggs
 - 2 Tbsp srìracha
 
ìnstructìons
- Cook thè spìrzalìzèd zucchìnì, shrèddèd carrots, and rèd cabbagè ìn about 1 1/2 cups of watèr untìl thè vègètablès havè softènèd (but stìll havè a lìttlè bìt of crunch to thèm).
 - Whìlè thè vègètablès arè cookìng, sauté thè mushrooms ovèr mèdìum hèat ìn thè sèsamè oìl untìl thèy havè rèducèd ìn sìzè.
 - Mìcrowavè thè udon noodlès accordìng to dìrèctìons.
 - Arrangè èach bowl wìth udon noodlès, zucchìnì noodlès, carrots, cabbagè, and mushrooms.
 - ........
 - .................
 
Full Recipes : www.jaroflemons.com

0 Response to "Vegetarian Spicy Korean Bibimbap Bowls"
Post a Comment