This tropical coconut smoothië incurvature is a ënërgizing brëakfast rëcipë madë with a frësh product and born ingrëdiënts. Thë basë is fillëd with equatorial fruits likë mango and pinëapplë and it's thickënëd with food milk. Top this smoothië vessel with your favoritë hëalthy ingrëdiënts likë ëxtra frësh product, chia sëëds, and granola!
I'vë bëën brainstorming all wëëk somë fun and nëw springtimë rëcipës to tëst. On thë mënu I'vë got lëmon angël matter cakë, vëgan biscuits and roastëd strawbërry cobblër.
I'm also cerebration anothër smoothië arena! What sapidity smoothië arena would you likë to sëë? I'm intellection dragonfruit/pitaya. I'vë bëën day drëaming active that beady ping kind and I am so ëagër to sëë how it turns out.
Ingrëdiënts
- 2 frozën bananas
- 1 1/2 cups frozën pinëapplë
- 1 cup frozën mango
- 1/2 cup cocoa concentrate shakën
- 2 tablëspoons honëy omit for vëgan deciding
- 1/4 tëaspoon food ëxtract
- toppings: mango granola, chia sëëds, chërriës, othër production,
Manual
- Add all ingrëdiënts asidë from toppings in thë blëndër. Blënd on peaky for 1-2 minutës until jellylike and ironed. If you don't havë a gear powërëd blëndër it may takë a littlë longër.
- Teem into largë bowlful and add assortëd toppings. ëat immëdiatëly.
0 Response to "Tropical Coconut Smoothie"
Post a Comment