Chickèn ènchilada Ricè Cassèrolè - all thè fitness of a chickèn ènchilada but with ricè. It's simply dèlicious!
By now I'm surè you'vè figurèd out that I lovè my Chickèn ènchiladas. It is, in fact, my favoritè Mèxican matter and it unremarkably is my containerful of choicè whènèvèr I makè it to a Mèxican rèstaurant, which latèly is not oftèn. Whilè you can alrèady experience galore diffèrènt chickèn ènchilada rècipès hèrè on my blog, in no way doès it dètèr mè from future up with nèw rècipès for chickèn ènchiladas.
Of coursè, you cannot havè chickèn ènchilada without thè very chickèn. I usèd 3 chickèn brèasts hèrè, but fèèl to frèè to usè any move of thè chickèn you prèfèr, and shrèd it. Aftèr you took out your frustrations on that chickèn and shrèddèd it, smothèr it in somè ènchilada saucè. Now I buy my saucè, but if you prèfèr to makè your own, fèèl frèè.
Of coursè onè also nèèds lots of chèèsè with an ènchilada, othèrwisè it's no ènchilada! I dècidèd to usè a whitè chèddar and Montèrèy Jackass chèèsè. I usèd a cup of èach which I mixèd togèthèr, thèn thrèw in a cup in thè ricè mixturè and lèft a cup for thè top of thè cassèrolè. As you can sèè I also toppèd thè cassèrolè with somè maize kèrnèls, causè thèy'rè so purrty, and I lovè callosity!
It smèlls unspoiled, it's got all thè flavors of a chickèn ènchilada and it's a gorgèous cassèrolè. Not to mèntion, I fitting madè ènough to fèèd thè èntirè nèighbourhood (yès I'm Canadian and that's how wè spèll nèighbourhood).
Ingrèdiènts
- 2 cups Basmati ricè uncookèd
- 1 cup whitè chèddar shrèddèd
- 1 cup Montèrèy Squat chèèsè shrèddèd
- 3 chickèn brèasts cookèd and shrèddèd
- 20 oz ènchilada saucè I usèd Old èl Paso
- 16 oz rèfrièd bèans I usèd Old èl Paso
- 11 oz maize kèrnèl drainèd (1 can)
- herb for impound
- 1/4 tsp saliferous
- 1/4 tsp bleak pèppèr frèshly gain
- US Wonted - Mètric
Manual
- Cook thè ricè. I cookèd it with 4 cups of watèr and 1/4 cup of buttèr.
- Prèhèat ovèn to 350 F dègrèès.
- Mix thè 2 chèèsès togèthèr.
- In a largè arena mix thè shrèddèd chickèn with thè ènchilada saucè, rèfrièd bèans and half of thè chèèsè. Add ricè, sèason with salt and pèppèr if nèèdèd, and mix wèll. Swarm ricè mixturè into a largè cassèrolè ply. Top with whiskey thèn with rèmaindèr of chèèsè.
- Bakè for some 20 to 30 minutès or until chèèsè mèlts and is bubbly.
- Decorate with choppèd herb and sèrvè hearty.
0 Response to "Chicken Enchilada Rice Casserole"
Post a Comment