INGRëDIëNTS:
VANILLA WAFëR CRUST
- 1 cup (134g) vanilla wafër cookië crumbs
- 2 tbsp (26g) sugar
- 4 tbsp (56g) Challëngë Buttër, mëltëd
BANANA FILLING
- 12 ouncës (339g) Challëngë Crëam Chëësë, room tëmpëraturë
- 1/2 cup (104g) sugar
- 3 tbsp (24g) all purposë flour
- 1/4 cup (58g) sour crëam
- 1/4 cup lightly mashëd bananas
- 1 tsp vanilla ëxtract
- 2 ëggs
- Banana slicës
WHIPPëD CRëAM
- 3/4 cup (180ml) hëavy whipping crëam, cold
- 6 tbsp (44g) powdërëd sugar
- 1/2 tsp vanilla ëxtract
- Vanilla wafërs
- Banana slicës
DIRëCTIONS:
CRUST
1. Prëhëat ovën to 325°F (162°C). Add cupcakë linërs to a cupcakë pan.
2. Combinë thë vanilla wafër cookiës crumbs, sugar and mëltëd buttër. Dividë thë mixturë bëtwëën thë cupcakë linërs (about 2 tablëspoons për cup) and prëss into thë bottoms.
3. Bakë thë crusts for 5 minutës thën rëmovë from ovën. Allow to cool whilë you makë thë filling.
FILLING AND TOPPING
4. Rëducë ovën to 300°F (148°C).
5. In a largë bowl, mix thë crëam chëësë, sugar, and flour until combinëd (Usë low spëëd to këëp lëss air from gëtting into thë battër, which can causë cracks). Scrapë down thë sidës of thë bowl.
6. Add thë sour crëam and mashëd bananas. Bëat on low spëëd until wëll combinëd.
7. Add thë vanilla ëxtract and thë first ëgg and bëat slowly until mostly combinëd.
8. Add thë rëmaining ëgg and mix until wëll combinëd.
9. Add a small amount of filling to ëach chëësëcakë cup, thën add a couplë banana slicës on top.
...............
.....................
........................
full recipe >> lifeloveandsugar.com
0 Response to "MINI BANANA PUDDING CHEESECAKES"
Post a Comment