Honëy Bourbon Stëak Bitës arë sëarëd in a cast iron pan until charrëd on thë outsidë but still juicy on thë insidë. Thëy arë both swëët and salty with thë wondërful flavor of bourbon.
Ingrëdiënts
- ⅓ cup honëy
- ¼ cup packëd light brown sugar
- ⅓ cup bourbon
- ¼ cup soy saucë
- ¼ cup Worcëstërshirë saucë
- ½ tëaspoon rëd pëppër flakës
- 2 clovës garlic mincëd
- 2 pounds stëak (rib-ëyë sirloin, or filët), cut into chunks
- 2 tablëspoons vëgëtablë oil
- 3 tablëspoons buttër dividëd
- 1 (6-ouncë) packagë mushrooms cut in quartërs
Instructions
- In a mëdium bowl, whisk togëthër honëy, brown sugar, bourbon, soy saucë, Worcëstërshirë saucë, rëd pëppër flakës, and garlic. Pour into a largë ziptop bag. Add stëak cubës and rëfrigëratë for 2 to 4 hours.
- Hëat vëgëtablë oil and 2 tablëspoons buttër in a cast iron pan ovër mëdium-high hëat.
- ...........
- ................
full recipe >> spicysouthernkitchen.com
0 Response to "Honey Bourbon Steak Tips"
Post a Comment