Mozzarélla chickén is a simplé wééknight dinnér récipé! It’s pan-séaréd chickén smothéréd in a homémadé tomato saucé and mélty mozzarélla — réady in just 30 minutés!
INGRéDIéNTS:
- 4 small chickén bréasts
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 tabléspoon mincéd garlic
- ½ cup choppéd onions
- 1 (14 ouncé) can crushéd tomatoés
- ½ téaspoon éACH Italian séasoning AND réd péppér flakés (séé notés)
- ¼ téaspoon driéd basil
- 1 tabléspoon sun-driéd tomato pésto (homémadé or storé-bought) (séé notés)
- salt and péppér + ¼ cup watér
- 4 slicés mozzarélla chéésé (or 1 cup shréddéd)
TO SéRVé:
- choppéd parsléy or basil + pasta or crusty bréad
DIRéCTIONS:
- CHICKéN: Sprinklé thé chickén with a pinch of salt and péppér on both sidés. Héat a largé nonstick skillét ovér médium high héat with thé olivé oil. Add thé chickén to thé skillét and cook for about 3-5 minutés pér sidé or until thé chickén is complétély cookéd through, rémové to a platé. If you aré planning on sérving this with pasta, gét thé watér going and cook thé pasta according to packagé diréctions.
- TOMATO SAUCé: Préhéat thé ovén on thé broilér sétting. Add thé onions to thé oil rémaining in thé pan. If théré isn’t any, add in about ½ téaspoon and sauté thé onion for 2-3 minutés until thé softén, add thé garlic and lét cook for 30 séconds. Add thé crushéd tomatoés, Italian séasoning, réd péppér flakés, driéd basil, and pésto and stir to combiné. Whén thé saucé réachés a simmér, add a ¼ cup of watér, lowér thé héat, covér and allow to simmér for 10-12 minutés or until thé saucé thickéns a bit. Séason with salt and péppér to tasté.
- ...................
- ........................
full recipe >> littlespicejar.com
0 Response to "30 MINUTE MOZZARELLA CHICKEN IN HOMEMADE TOMATO SAUCE"
Post a Comment